Home » leveringsvoorwaarden

MiraLooks leveringsvoorwaarden

 

Bestellingen

 1.  Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leverings-- en betalingsvoorwaarden van MiraLooks.
 2. Bestellingen doet u door een ingevuld bestelformulier samen met het benodigde haar aan ons op te sturen, naar het op het bestelformulier genoemde adres. Wij adviseren u gebruik te maken van een track en tracécode (bijvoorbeeld een brievenbusparkje).
 3. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en factuuradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 4. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. MiraLooks zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Betaling en levering

 1. Na het bevestigen van uw bestelling ontvangt u een opdrachtbevestiging, met daarin de online factuur en verzoek tot betaling, als uw betaling voldaan is word het sieraad voor u gemaakt.
 2. U kunt uw factuur op verschillende wijze voldoen; IDEAL, PAYPAL of op rekening.  Wij verzoeken u uw rekening binnen 14 dagen te voldoen.
 3. Bij annulering binnen 24 uur ontvangt u uw gehele bedrag retour. Bij annulering na 24 uur rekenen wij € 15,00 administratiekosten.
 4. Uw sieraad wordt standaard aangetekend en verzekerd tot € 500,00 verzonden, de verpak en verzendkosten staan vermeld op uw bestelformulier.
 5.  Bij verzending naar buiten Nederland, binnen Europa word een toeslag van € 3.50 gerekend.
 6.  Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd.
 7.  De door MiraLooks opgegeven levertijden zijn slechts indicatief

 

Prijzen

 1. Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is MiraLooks bevoegd de op de internetsite vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.
 2. Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief kosten van verzending en verzendverpakking, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
 3. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van zetfouten. Voor de gevolgen van zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
 4. Voor afwijkende modellen, de zogenaamde specials, wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt.

 

Garantie en onderhoud

 1. MiraLooks geeft op elk sieraad de wettelijke 1 jaar garantie. Bij elk sieraad ontvangt u instructies voor het onderhoud en een onderhoudssetje.
 2. De garantie omvat fabricage- en of materiaalfouten.
 3. Garantieaanspraken kunnen alleen binnen 14 dagen na ontdekking van het gebrek schriftelijk of per email bij MiraLooks worden ingediend en wel met een korte omschrijving van het gebrek. De garantiebepaling word gedaan door werknemers van MiraLooks.
 4. Deze garantie is niet van toepassing indien: u wijzigingen aan het sieraad heeft aangebracht; sprake is van gebreken die ontstaan zijn door opzet of grove onachtzaamheid; De opgegeven maatgeving niet juist is; MiraLooks niet (tijdig) in de gelegenheid is gesteld voor onderzoek van de klacht en het eventueel herstellen van het gebrek.
 5. De gebruikte materialen van de sieraden zijn gemaakt van 925 zilver of 14 k goud. Er kunnen verkleuringen ontstaan door blootstelling aan chemicalieen. Let op met parfum, zepen, shampoo's en schoonmaakmiddelen. Ook kan de zuurgraad van de huid voor verkleuringen zorgen, dit is echter persoonsgebonden.