Home » Wie is MiraLooks

 MiraLooks 

Ik ben Jeannine en eigenlijk al mn hele leven paardengek.

Ik werk als notarieel medewerker. Het maken van sieraden doe ik uit hobby in de avond uren erbij. (vooral uit liefde voor de paarden en de liefde die de eigenaren voor de paarden hebben). 

 

Ik ben voor het eerst op een paard gestapt toen ik 8 was bij de plaatselijke manege. Vanaf toen was ik besmet met het paardenvirus en nu ruim 40 jaar later heb ik dat virus nog steeds. Mijn eerste eigen paard kreeg ik van mijn man toen ik 24 was. Vanaf dat moment was ik helemaal niet meer bij de paarden weg te slaan.

 

Hoe MiraLooks begon:

Ik heb de afgelopen 25 jaar eigen paarden gehad. Ook nu heb ik nog steeds een paard(je) waar ik lekker recreatief mee rijd.

MiraLooks begon toen ik in oktober 2010 mn grote vriend Luc in moest laten slapen wilde ik m daarna toch nog heel graag bij mij houden. Dus heb ik mn eerste armband gemaakt. Iedereen wilde wel even kijken en ik wilde m ook heel graag aan iedereen laten zien.

 

Kijken... kijken  werd er iedere keer gevraagd.

Zo ontstond MiraLooks (Mira=kijk in het Spaans + Look=kijk in het Engels =  samen MiraLooks)

 

De sieraden:

Hoewel ik geen edelsmid-opleiding of iets dergelijks heb, wil graag met respect voor jou en je paard, samen iets moois maken.

Ik maak de sieraden graag omdat ik de relatie die je hebt met je paard als geen ander begrijp.

Mijn voornaamste doel is om er een uniek persoonlijk sieraad van te maken. Ik vind het wel heel belangrijk dat er een sieraad lang mee gaat. Daarom bied ik een basis sieraad aan (zilverkleurige afwerking is gratis) met de mogelijkheid om daar een meer duurzame afwerking (in het zilver of RVS) aan toe te voegen.  Zo is er voor iedere portemonnee wel een sieraad.

Omdat ik dit uit hobby doe kan ik de sieraden voor een aangename prijs aanbieden.

 

De levertijd is helaas afhankelijk van het aantal opdrachten dat ik op dat moment heb, maar ligt gemiddeld tussen de 4 en 6 weken.

 

Heb je vragen mail me gerust; ik heb een gouden motto: ADVIES IS ALTIJD GRATIS !

Foto's van de opnames voor Paardenpraat TV met Britt Dekker..